maanantai 8. marraskuuta 2010

Maailmancup päättyi - paluu arkeen

Maailmancup tuli kahlattua. Meidän osaltamme oli aika kehno lopputulema. Alex Oen ui Berliinissä hyvän satasen, sen jälkeen pelkkää sch****ee. Lepsut uinnit Moskovassa kipellä lonkalla. Tukholmassa lonkka oli jo niin kipeä, että uinnit jäivät kokonaan väliin. Tänään ADO on Oslossa lekurissa. Toivottavasti jotain selkenee. Iskiasvaivasta on ilmeisesti kysymys, eikä kivun alku ole yhdistettävissä mihinkään yksittäiseen tapahtumaan. Treenimäärätkään eivät ole olleet kovin ihmeellisiä. Ei tervettä päivää näe...

Skelt on selkeästi jumissa. Kohtalaiset perhoset sekä Berliinissä että Tukholmassa. Sekari oli oudon vaisu. Viimeinen 50 oli hyvä, kaikki muu vähän tahmeata. Mä pelkäsin ihan muuta, ja viimeinen viikko keskityttiin juuri vikaan finstaan. Nyt pitäisi kaivaa hiukan nopeutta esille. Skelt panostaa tällä kaudella pääasiassa 100 m:n perhoseen, koska viestipaikka Lontooseen on tavoitelistalla korkeimmalla. Easy speed ekalla 50:lla on jakson teema. Suomessa valmensin viime vuodet uimareita, jotka olivat luonnostaan täysin päinvastaisia. Eka 50 meni helposti lujaa, maaliin pääsyn kanssa oli joskus ongelmia.

Kotimaisessa skenessä A-P oli aika vakuuttava Tukholmassa. Liukkonen aloitti vanhojen kokopuvuilla tehtyjen SE-aikojen listimisen. Hyvä niin. Onnittelut sinne Suomen Ateenaan Makelle ja A-P:lle.

Bergenissä talvi tekee hiljalleen tuloaan. Yöt ovat pakkasella ja päivällä roiskii räntää. Leikin eilen norjalaista, ja kävin kävelemässä yhden mäentöppyrän ylös. Kävelyreitin löytäminen on helppoa: parkkipaikka täynnä autoja keskellä ei mitään. Perheet liikkeellä sankoin joukoin kävelemässä mäkeä ylös ja alas. Hengästyminen oli helppoa ja jopa ihan mukavaa.

1 kommentti:

  1. ylimielinen helsinkiläinen20. marraskuuta 2010 klo 12.40

    En ymmärrä mihin viittaat toisen kappaleen kahdella viimeisellä lauseella.

    VastaaPoista